Vernieuwde crisis- en kantoorruimte GHOR

Begin januari jl. heeft GHOR Hollands Midden haar vernieuwde crisis- en kantoorruimte in gebruik genomen. Het GHOR-bureau is gevestigd in het Regionaal Coördinatie Centrum aan de Rooseveltstraat in Leiden.

In het Regionaal Coördinatie Centrum is de Veiligheidsregio en Brandweer Hollands Midden en Bureau Gemeentelijke Crisisbeheersing gehuisvest. Het bezoek en postadres van GHOR Hollands Midden is ongewijzigd.

Kantooromgeving die past bij de huidige tijd
Als netwerkorganisatie heeft de GHOR nu een kantooromgeving die goed past bij haar taken en voldoet aan de werkbehoeften van de huidige tijd. Zo is er voldoende ruimte voor formeel en informeel overleg, flexplekken die samenwerken in wisselende formaties bevordert en is er direct een geschikte ruimte om een professioneel actiecentrum in te richten tijdens een opschaling.

Ervaringen positief
Het werken in een kantoortuin is voor GHOR-medewerkers nieuw. De eerste ervaringen zijn positief. Doordat we voornamelijk in een ruimte zitten, gaat het afstemmen makkelijker. Ook het omschakelen naar een actiecentrum GHOR gaat eenvoudig.

Dit bericht was geplaatst inNieuws. Bookmark the en reacti. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.