GHOR Hollands Midden bezoekt GHOR Kennemerland

Op 16 januari jl. hebben bureaumedewerkers van GHOR Hollands Midden de bureaumedewerkers van GHOR Kennemerland bezocht met als doel elkaar beter te leren kennen en van elkaar te leren.

Leren van elkaar
Na een gezamenlijke start hebben medewerkers van beide regio’s elkaar beter leren kennen door in een spelvorm naar overeenkomsten te zoeken op verschillende onderwerpen. Medewerkers van GHOR Kennermerland hebben een aantal presentaties gegeven over onderwerpen die bij hen spelen. Onderwerpen waren organisatie van de crisisorganisatie GHOR Kennemerland, Incidentbestrijdingsplan Noordzeekanaal en het geneeskundige tabblad van de afgeschermde website waarin een actueel en gedeeld beeld wordt gegeven tijdens een crisis (LCMS). Als afsluiting is in vier groepen met medewerkers van Hollands Midden en Kennemerland een casus met elkaar uitgewerkt.

 

Eerder hebben GHOR-collega’s van Kennemerland GHOR Hollands Midden bezocht. Het kennen van elkaar helpt bij het uitwerken van gedeelde onderwerpen. Het maakt het makkelijker elkaar te benaderen, ook tijdens incidenten.

 

Dit bericht was geplaatst inNieuws. Bookmark the en reacti. Zowel reacties als trackbacks zijn gesloten.