Print deze pagina
Email deze pagina

Bijeenkomst GHOR-functionarissen

Gepost door: ivdberg | 01-09-2015

Ken je, als functionaris met een GHOR-functie, iedereen met wie je tijdens een inzet kan komen samen te werken? Weet je welke functiegroepen, wanneer worden ingezet? Ken je ieders taken en verantwoordelijkheden tijdens een inzet? Op 29 september 2015 organiseert de GHOR Hollands Midden een bijeenkomst waarvoor functionarissen zijn uitgenodigd, die een GHOR-taak hebben, of nauwe relaties met de GHOR hebben tijdens een inzet. De kans om je collega’s in het ‘veld’ te ontmoeten. Meld je dus snel aan!

Tussen 15.30 en 16.00 uur ben je van harte welkom bij Veiligheidstrainingscentrum Schiphol, Sloterweg 432, 1171 VL Badhoevedorp. Voer je dit in op je navigatiesysteem, dan kan je het beste als adres Koetsierstraat Schiphol invoeren. Vanaf de Koetsierstraat ga je het viaduct over richting Schiphol Noordwest. Direct na het viaduct linksaf de Sloterweg op. Vlak voor de scherpe bocht naar rechts, linksaf en direct weer rechtsaf richting het gebouw van BOCAS. Voor dat gebouw kan je parkeren. Vanaf de parkeerplaats loop je rechtsaf, richting het hek dat over de Sloterweg is geplaatst. Links van dit hek zit een voetgangershek. Als je dat door loopt, kan je richting het gebouw van het Veiligheidstrainingscentrum. Wij verwachten je op de 1e etage.

Om 16.00 uur geeft Joost Bernsen, directeur Publieke Gezondheid, een korte terug- en vooruitblik op de ontwikkelingen van en voor de GHOR. Aansluitend verdelen we de deelnemers in twee groepen. Een groep krijgt een rondleiding bij de hulpverleningsvoertuigen (ambulance en crashtenders) van Schiphol. De deelnemers van de andere groep maken door ‘speeddaten’ nader kennis met hun collega GHOR-functionarissen. Na een half uur wisselen de groepen.

Sophia Vreugdenhil, Algemeen Commandant Geneeskundige Zorg GHOR Kennemerland vertelt over de GHOR-bijdrage bij vliegtuigongevallen en betrekt daarbij de rol van de GHOR tijdens de MH 17.

We sluiten af met een buffet. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Jouw komst wordt door de GHOR zeer gewaardeerd. Voor een adequate geneeskundige hulpverlening vindt de GHOR Hollands Midden het belangrijk dat functionarissen die tijdens een incident met elkaar samenwerken elkaar kennen. Deze bijeenkomst biedt daar de ideale gelegenheid voor.

Aanmelden kan voor 15 september a.s. via: bureau@ghorhm.nl. (Heb je je al aangemeld, dan hoef je niets meer te doen).

Wij zien uit naar je komst.

 

 

  • Gerelateerde Links