Ondersteuner crisisorganisatie en vakbekwaamheid

 1. Home
 2. Vacatures
 3. Ondersteuner crisisorganisatie en vakbekwaamheid

Kijk jij uit naar een werkomgeving midden in de crisisbeheersing of rampenbestrijding?
Is regelen en organiseren echt jouw ding?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

GHOR Hollands Midden is op zoek naar een enthousiaste

Ondersteuner crisisorganisatie en vakbekwaamheid

voor 32 uur per week
standplaats Leiden

Wat ga je doen?

Van belang is dat de crisisfunctionarissen van de GHOR optimaal kunnen presteren bij calamiteiten en rampen. In deze functie ga je een belangrijke bijdrage leveren aan de uitvoering van de jaarplannen: organiseren, plannen en coördineren van bijv. scholingen, trainingen en oefeningen, themadagen en overleggen. Maar ook het verwerken van evaluaties van de inzet van onze crisisfunctionarissen tot het betrokken zijn bij de afstemming tussen de verschillende beleidsmedewerkers zijn ook een onderdeel van je functie.

Wij zoeken iemand die veel ballen tegelijk in de lucht kan houden en kan schakelen tussen de twee belangrijke pijlers binnen de GHOR. Onze nieuwe collega gaat met name intensief samenwerken met beleidsmedewerkers op het gebied van de crisisorganisatie en vakbekwaamheid.

Kortom, het is een zeer afwisselende functie waarbij de focus ligt op coördineren, plannen, verbinden en netwerken. Geen dag is hetzelfde!

Wie zijn wij?

GHOR Hollands Midden is de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio en coördineert en adviseert over de geneeskundige hulpverlening bij rampenbestrijding en crisisbeheersing. We zijn een echte netwerkorganisatie en hebben daarom veel contact met alle ketenpartners in de zorg en de Veiligheidsregio Hollands Midden. Werken bij de GHOR betekent werken met zeer bevlogen en betrokken collega’s in een enthousiast en ervaren team. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het bepalen en het halen van onze resultaten binnen een zeer inspirerende en uitdagende werkomgeving.

Naast de collega’s van het GHOR bureau bestaat de GHOR crisisorganisatie uit ongeveer 40 functionarissen in verschillende piketfuncties. Deze functionarissen gaan tijdens hun piketdienst bij een crisis of ramp aan de slag. Jij draagt er samen met je collega’s aan bij dat deze functionarissen optimaal kunnen presteren in hun rol. Meer informatie over GHOR Hollands Midden vind je op de website: www.ghorhm.nl

 

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een minimaal mbo-4 werk- en denkniveau
 • Je kunt beleid vertalen naar de praktijk en bent in staat om daar jouw taken uit te filteren
 • Je bent accuraat en gestructureerd in je werken en een echte planner
 • Je bent een teamspeler en je bent in staat om anderen mee te nemen en te stimuleren, daarnaast ben je ook in staat zelfstandig te werken
 • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid en je aanpak is mensgericht
 • Je hebt aantoonbare affiniteit, ervaring is een pre, met rampenbestrijding, crisisbeheersing en/of gezondheidszorg
 • Je bent bereid om functiegerichte scholing te volgen
 • Je bent in bezit van het rijbewijs B.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een leuke afwisselende dynamische baan binnen een informele, groeiende en maatschappelijke organisatie die zich inzet voor de openbare gezondheidszorg en veiligheid!
 • Je salaris ligt (fulltime gebaseerd op 36-urige werkweek) heeft met een uitloop tot maximaal € 3.301,- bruto per maand (functionele schaal 7).
 • Verder ontvang je nog 17,05% Individueel Keuze Budget (waaronder 8% vakantiegeld, 6,8% eindejaarsuitkering en 2,25% overig) om extra verlof, opleidingen, aanschaf fiets mee te financieren of als extra inkomen te laten uitbetalen op een moment dat jou schikt.
 • We hebben een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; zo zijn er o.a. collectiviteitskortingen op o.a. je zorgverzekering en is het pensioen van het ABP (twee derde betaalt de werkgever).
 • Een contract voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

En verder belangrijk om te weten:

 • Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
 • Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure.
 • Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Heb je interesse?

Is dit echt iets voor jou? Dan ontvangen we je schriftelijke sollicitatie (cv en motivatiebrief) graag onder vermelding van vacaturenummer 148  uiterlijk 2 december a.s. via e-mail: vacatures@rdoghm.nlHeb je vragen? Neem dan gerust contact op met

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Nieuwsbrief

Share This