GHOR in Jaarverslag VRHM 2019

Als GHOR verbinden wij veiligheid en zorg. Wij brengen kennis uit deze werkvelden samen, die nodig is voor een juiste aanpak en goede voorbereiding op rampen en crises. Meer daarover lees je in het jaarverslag VRHM, waar GHOR een onderdeel van is.

Het thema van het jaarverslag is ‘Samenhang in taken’. De letters van de VRHM zijn gebruikt als kapstok. In elk hoofdstuk staat een letter centraal en blikken we terug op 2019. In het hoofdstuk V besteden we aandacht aan wat we zoal doen aan Voorbereiding, hoofdstuk R staat in het teken van Risicogericht, in hoofdstuk H staat Hulpverlening centraal en in hoofdstuk M zoomen we in op Mensen en materieel. Bij deze thema’s zijn functionarissen van GHOR betrokken geweest. 

Het jaarverslag vind je hier  Liever een pdf, klik dan hier.

Nieuwsbrief

Share This