GHOR Hollands Midden voldoet aan nieuwe certificeringseisen

GHOR Hollands Midden werkt op een gestructureerde wijze aan leren en verbeteren. Dit heeft in oktober geleid tot een vernieuwd kwaliteitscertificaat. Wij hebben gekozen voor de kwaliteitsnorm ISO 9001:2015. Dit is voor GHOR een nieuwe norm die goed past bij GHOR als netwerkorganisatie. De nieuwe ISO legt een accent op behoeften van partners en stakeholders en op het risicomanagement van kansen en bedreigingen.  

Positieve punten
De processen van GHOR verlopen beheerst. De organisatie maakt een solide indruk,” aldus de auditor. “Medewerkers zijn kwaliteitsbewust.” Sterke punten zijn: onze werkwijze contextanalyse en risicomanagement; personeelsbeleid; het continu verbeteren van de processen; het leggen van verbindingen met de stakeholders waaronder de bestuurders (p&c cyclus). 

Verbeteradviezen
De verbeteradviezen die GHOR heeft gekregen is om een aantal bestaande afspraken te evalueren en tips hoe een aantal registraties die de organisatie bijhoudt (to do lijsten) actueel te houden. 

Het handboek kwaliteit van GHOR Hollands Midden is op te vragen (bureau@ghorhm.nl). 

 

Nieuwsbrief

Share This