GHOR Hollands Midden vernieuwt logo en website

Per 1 oktober jl. heeft GHOR Hollands Midden een nieuw logo en een vernieuwde website. Het logo heeft een eigentijdse uitstraling. De website is overzichtelijk, waardoor het voor bezoekers eenvoudiger is de informatie die zij zoeken te vinden.

Website ondersteunt het gesprek
De website is ingedeeld in thema’s die voor onze doelgroepen belangrijk zijn. In het zorg- en veiligheidsnetwerk is verbinden tussen partners belangrijk. GHOR verbindt door in gesprek te zijn, kennis te delen, elkaar te ontmoeten en met elkaar samen te werken. De vernieuwde website ondersteunt deze verbinding. De website is op smartphone, tablet en computer te raadplegen. De vernieuwde zoekfunctie maakt het eenvoudig om te vinden wat u zoekt.

Wilt u meer weten over de nieuwe huisstijl of heeft u vragen over de website, neemt u dan contact op met Ingrid van den Berg, iberg@ghorhm.nl

Nieuwsbrief

Share This